Подаръци от майки на деца с увреждане в магазин „Дионисий“

контакти

Купи подарък от майка на дете с увреждане е темата на национална инициатива, намираща реализация и в магазин „Дионисий“ в Димитровград.

На специален щанд са изложени красиви, ръчно изработени от майки сувенири, като  благотворителен базар. Продават се без надценка, а всеки лев от закупените подаръци отива за лечение на дете.

Базарът в магазина вече има история. Преди произведенията бяха мартенски, сега са свързани с великденските празници. Амбицията е да се обогатява и обновява занапред, обвързван с различни празници и чествания.

Има интерес. Хората идват, разглеждат, питат и купуват, особено след като разберат, че ще помогнат на деца с увреждания. Поддържаме контакти с майки на такива деца от различни краища, които ни изпращат измайсторени от тях произведения, споделят момичетата в магазина.

Ако искате и вие да бъдете съпричастни със съдбата на ощетени от съдбата малки българчета и родителите им, посетете „Дионисий“. Подкрепете доброто дело! С хубавата инициатива може да се запознаете и във Фейсбук – на страницата Купи подарък от майка на дете с уврежданеПолезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук