ПЛАЩАМЕ ВОДАТА ВЕЧЕ И С ПОС ТЕРМИНАЛ

Гражданите на Димитровград могат да заплащат сметките си за вода вече и с пос терминал. Услугата е въведена от ВиК от около седмица. Устройства има в касовите салони на Водното дружество под тунелите, на бул. „България“ 4 А, където работят три каси.

Пос терминално устройств има и в касовия салон на ВиК в кв. „Славянски“. Той се намира в пощата, като работи едно гише. Офисът там бе открит преди време заради мащабните ремонти около Кръговото на Водната кула, които ограничиха движението на автомобили.

Засега няма интерес към новата ни услуга. След като научат, обаче, броят на използващите новата възможност ще се увеличи, убедени са от ВиК. Могат да се използват дебитни и кредитни карти. На плащащите по този начин се издава касова бележка и фактура. 1,86 лв. струва един кубик вода, като цената не е променяна от дълго време.  Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук