ПЛАНОВЕ ЗА РАЗВИТИЕ БИСТРЯТ НА МОРЕТО ОБЩИНСКИ ПРЕДСЕДАТЕЛИ

контакти

На национална практическа конференция в Черноморец присъства председателят на Общински съветДимитровград Стефан Димитров. Темата е „Подготовка, финансово осигуряване и приемане на общинските планове за развитие 2014 – 2020 г.”.

Конференцията се провежда в два дни и включва три части – „Изисквания към разработването на общински планове за развитие от гледна точка на ЗРРБ”,  „Роля и място на ОбС в разработването и приемането на общинските планове за развитие и включване на гражданите в този процес” и „Възможности за финансиране изпълнението на общинските планове за развитие”, която ще се проведе на 7 юни.

Инициативата е на Националната асоциация на председателите на общинските съвети в Република България /НАПОС/ и цели да подпомогне работата на председателите на ОбС във връзка със стартиралите процедури за разработване на общински планове за развитие за периода 2014 – 2020 г.  Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук