Пламна локомотивът на бързия влак от Димитровград за Горна Оряховица

контакти

Бързият влак № 464 от Димитровград за Горна Оряховица престоява от 07:34 ч. в участъка между гарите Змейово и Тулово поради възникнала повреда в помощния двигател на локомотива. Впоследствие от машинното отделение на локомотива започва да излиза гъст дим, съобщиха към 10.15 часа от БДЖ.

Локомотивната бригада е реагирала своевременно. След като забелязват дима, задействат противопожарната система на локомотива и подават сигнал на тел. 112. В момента на мястото екипи на Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ работят по обезопасяване на локомотива. При възникналата ситуация не е имало опасност за пътниците и персонала във влака.

В композицията пътуват около 40 души, които са превозени до гара Тулово със съдействието на превозния персонал и екипите на „Пожарна безопасност и защита на населението“.

Създадена е организация за превозване на пътниците с друг влак от гара Тулово до гара Горна Оряховица.

До този момент не е засегнато движението на другите влакове, които преминават в този участък, поясняват от железопътната компания.

Снимка: архив



Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук