Пламна локомотивът на бързия влак от Димитровград за Горна Оряховица

контакти

Бързият влак № 464 от Димитровград за Горна Оряховица престоява от 07:34 ч. в участъка между гарите Змейово и Тулово поради възникнала повреда в помощния двигател на локомотива. Впоследствие от машинното отделение на локомотива започва да излиза гъст дим, съобщиха към 10.15 часа от БДЖ.

Локомотивната бригада е реагирала своевременно. След като забелязват дима, задействат противопожарната система на локомотива и подават сигнал на тел. 112. В момента на мястото екипи на Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ работят по обезопасяване на локомотива. При възникналата ситуация не е имало опасност за пътниците и персонала във влака.

В композицията пътуват около 40 души, които са превозени до гара Тулово със съдействието на превозния персонал и екипите на „Пожарна безопасност и защита на населението“.

Създадена е организация за превозване на пътниците с друг влак от гара Тулово до гара Горна Оряховица.

До този момент не е засегнато движението на другите влакове, които преминават в този участък, поясняват от железопътната компания.

Снимка: архивПолезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук