Пламен Петров-Бомбето води от Норвегия в Димитровград рок групата си за концерт

контакти

Норвежката рок група Technical  Estate  /Teknisk  Etat/ ще свири в Димитровград след по-малко от месец. Тя пристига благодарение на известния китарист в групата димитровградчанина Пламен Петров-Бомбето, който повече от 15 години живее в Норвегия.

Концертът, под надслов „Рок без граници“, ще се състои на 15 юни от 19:00 часа на площад „България“ в Димитровград, уточняват организаторите от Общината и читалище „Васил Левски 1929“ – Сталево.

Феновете ще чуят парчета на легендарните DEEP  PURPLE , URIAH  HEEP,  LED  ZEPPELIN,  FOCUS и други!

Рок групата  Technical  Estate е създадена в град Фауске, Норвегия. С разказите пред колегите си за своя  град Пламен Петров- Бомбето  провокира у тях желание да гостуват и направят концерт в Димитровград. Музикантите са планирали 7-дневен престои в страната ни.

Групата има покана да свири в Димитровград отдавна, но все не стават нещата, коментира Бомбето преди време пред изданието ни. Сега, изглежда, ще стане и всички  любители на хард рока ще могат да гледат невероятното шоу на музикантите в средата на юни.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук