ПИЯН ХЛАПАК БЕЗ КНИЖКА СЕ ТРОШИ С МОТОР БЕЗ НОМЕР

контакти

Пиян тийнейджър получи здрави охлузвания, хвърляйки се с мотора си в канавката от лявата страна на движението. Той подкарал мощен Паджеро снощи, 10 минути след полунощ в Нова Надежда. Причината за катастрофата е несъобразена скорост, обясняват от полицията. Загубил контрол и се хвърлил в тревата, преобръщайки се. Проверката показала, че волният среднощен ездач, порядъчно пийнал, не е навършил достатъчно години, за да кара такава машина, което естествено сочело, че няма и книжка. Освен това и моторът бил с липсващ регистрационен номер. Момчето е прието в болницата в Хасково за наблюдение, без опасност за живота, но с алкохолно натравяне.

Велосипедист също е пострадал леко в пътен инцидент. Той станал вчера следобед в Харманли. Младежът загубил контрол, паднал на пътя и се охлузил хубавата. След преглед в центъра за спешна помощ е освободен за домашно лечение. Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук