Пиян с Опел бяга от полицаи, блъска три коли и стена

Пиян шофьор с Опел не спря на полицейска палка и при бягството си, блъска две коли на граждани и служебен автомобил. Гонката започва късно снощи, половин час след полунощ на ул. „Чая“ в Хасково, съобщават от Областната дирекция на МВР.

Патрул подава сигнал за проверка на Опела, но шофьорът отпрашил по ул. „Санкт Петербург“. На десен завой излязъл извън платното и ударил паркиран Опел, който пък ударил паркиран зад него Фолксваген. Това не спряло беглеца и той продължил движението си в посока улица „Будапеща“. На кръстовището между улиците „Лале“ и „Могила“ се ударил в бетонна стена. От удара, колата се връща назад и ударила полицейския автомобил „Грейт Уол“, който го е следвал.

Водачите са изпробвани с дрегер, като скалата на избягалия 35-годишен шофьор показала 1,86 промила алкохол. Последвало е задържането му. Съставен е акт и протоколи за пътнотранспортно произшествие, поясняват от пресслужбата на полицията.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук