ПИТАТ В МРЕЖАТА КОЕ ДА СЕ БЛОКИРА ДНЕС

контакти

Кое да се блокира днес питат в анкета участници във фейсбук-групата „Димитровград се събуди”. Предложенията в анкетата, пусната около полунощ са няколко. Най-много гласове към 14 часа събира кръговото движение, вероятно новото – между „Панорамен път” и улица „Хасковска”. За него се бяха обявили около 100 човека. 34 бе събрал надлезът на бул. „Трети март”, 14 – пазара – в неделя. С още по-слаба подкрепа се ползваха входовете и изходите, едновременно, за Хасково и Стара Загора. Над 50 човека  даваха глас за блокада на целия град.

Към същия момент присъствие на протеста бяха заявили над 1 260 човека, а поканени бяха към 9 500. В коментарите има призив да се изберат организатори, за да се получи и официално разрешение за следващия протест. Някои обръщат внимание на големия брой малолетни в навалицата. Едни оправдават присъствието на деца, други смятат, че са там не със съзнанието за конкретни искания, а заради емоцията. Коментира се и брифинга на премиера Бойко Борисов, като позициите и тук са разнопосочни, с превес  на мненията, че обявените мерки са недостатъчни и протестите не бива да спират.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук