ПИСТОЛЕТИ И ПАТРОНИ СПИПАХА В ТУРЦИ, ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА ИЗСКАЧА СЛЕД ПТП

Два бойни пистолета и 5200 патрона за тях откриха митничарите на Капитан Андреево, съобщават от Агенция Митници.

Рано тази сутрин служители на мобилната група селектирали за проверка кола, с австрийска регистрация, по метода „анализ на риска“. В нея пътували мъж и жена – турски граждани. При физическата проверка на автомобила, са открити двата пистолета и патроните. Едното оръжие било скрито в опаковка за прах за пране, а другото било разглобено. Частите му, опаковани във фолио, били разпределени с кутии от лекарства. Патроните също били скътани в кутии за прах.

Пистолетите, патроните и пътниците са задържани. За случая са уведомени компетентните органи, уточняват от Агенцията.

Снимка: haskovo.net
Снимка: haskovo.net

Междувременно, кърджалийци, сънародници на заловените с пистолетите, катастрофирали след разклона за хасковското село Маслиново. Ударът бил тежък, пострадалите са двама, забили се със Ситроен в бордюр, с висока скорост. По време на пътното произшествие изпаднала книжка, със заглавие, на български език: „Методологични и доктринални проблеми в идеологията на „Ислямска държава“. На корицата се вижда мерник, насочен около Балканския полуостров.

olea-625-50 banПолезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук