Пиротехническо шоу, D2 и Стенли на празничния 2 септември в Димитровград

Уникално грандиозно пиротехническо шоу очаква жителите и гостите на Димитровград на 2 септември, когато градът ще отбележи 74 години от създаването си. Кулминацията по отбелязването му ще е около 20:00 часа на площад „България“.

Програмата ще започне с изпълненията на Забавно-духовия оркестър и военна рота, когато тържествено ще бъде издигнато националното знаме на България.

Ще продължи с концерт на едни от най-известните и талантливи музиканти на България – от D2 и със специалното участие на Станислав Сланев – Стенли. Група D2 е състав:  Димитър Кърнев – китара и вокал, Васил Вутев – ударни, перкусии, Александър Обретенов – бас, Деян Каменов – вокал, Радостин Василев – китара, вокал.

Музикалната проява ще е непосредствено след зарята, специално създадена за празника на Димитровград.

По-рано същия ден, от 12:00 часа в лятната градина на Градска библиотека „Пеньо Пенев“ ще бъде представен календара на община Димитровград за 2021/2022г. Той е уникален с това, че началото в него започва с отброяването на месеците от септември до септември, като се откроява с висока художествена стойност.

Същевременно, от 18:30 часа в зала „Гроссето“ тържествено заседание ще проведе Общински съвет – Димитровград.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук