ПИМ ОТКРИВА ЗАДГРАНИЧНО ПРЕДПРИЯТИЕ В ГРУЗИЯ

контакти

Първото си задгранично предприятие ще открие до лятото ПИМ – ООД – Хасково, информира на страницата си във Фейсбук фирменият вестник „Фактор“. Малкият ПИМ, както го нарича изданието, ще е в Грузия и в момента се подготвя. Идеята за създаване на още една структурна единица била от миналата година. През есента започнала подготовка за осъществяването и.

Наето и вече ремонтирано е подходящо помещение в столицата Тбилиси. Намира се в индустриалната зона на града, в близост до летището. Ще бъде оборудвано с наша техника. Първоначално производството поемат специалисти от ПИМ с помощта на местни хора. Бригадите ще бъдат командировани по за няколко месеца и ще се сменят. Ще осигурим всички условия за труд и почивка. Предприятието ще произвежда оборудване за вино. През миналата година ПИМ навлезе сериозно в грузинския пазар. Той се оказа перспективен, затова решихме да организираме собствено производство в републиката. Това ще доведе до съкращаване на времето и разходите за транспорт, също – до оптимизация на монтажните и сервизни дейности, цитира изданието управителя инж. Димитър Назъров.

Целият свят в един екран с ТРАКИЯ КАБЕЛ www.trakiacable.netПолезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук