ПЕТ МЕДАЛА ЗА КИОКУШИНИТЕ НА ПЪРВИТЕ ЗА ГОДИНАТА НАЦИОНАЛНИ ПЪРВЕНСТВА

newbeautyПет медала – златен, два сребърни и два бронзови медала, спечелиха каратистите от спортен клуб „Шинкиокушин“ – Димитровград. Това те направиха на провелите се на 13 март в Севлиево първи Национални първенства за годината. На форума участваха 150 участници от близо 20 клуба, уточни треньорът Иван Нондов.

За димитровградския клуб първо място на кумите, в категория + 75 кг, завоюва Христо Карамфилов, при юношите. В същата възрастова група на кумите  втори, в категория 75 кг, е Антонио Бушев.

При мъжете, второ място на ката постигна Александър Татевосян. Трети на ката е и Иван Нондов. На кумите той е също трети, в категория 85 кг.

Същевременно, на 26 март димитровградският клуб по киокушин ще бъде домакин на национално първенство за деца и кадети. Схватките ще се проведат в спортна зала „Младост“.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук