Петър Ганев здраво удари барабаните на бенефиса си

контакти

Барабанистът на джаз триото в Димитровград Петър Ганев здраво удари барабаните на бенефиса си, снощи във фоайето на Общински драматичен театър „Апостол Карамитев“.

Вечерта започна с изпълнения на колеги на барабаниста, откри я ръководителят на триото Димитър Русев и продължи с документалния филм на Валери Добрев „Айнщайн на барабаните“. Той бе посветен на Петър Ганев, който се появи след излъчването на лентата и след още изпълнения, за да разкаже интересни случки от живота си и да се включи в музикалните изпълнения.

Петър Ганев е роден в Пловдив. Когато е около 6-годишен, родителите му се установяват в Димитровград, а баща му е един от основателите на градския духов оркестър…

Събитието се превърна в истински джазов концерт, с участието на Мария Арнаудова – вокал, Диан Дончев – тромбон, Горан Калинов – саксофон, Никола Николов – ударни, Иван Тонев – ударни и перкусия, Пламен Солаков – бас, Димитър Русев – китара, Петър Ганев – ударни… Фоайето на театъра се препълни с техни приятели и почитатели, за да се насладят на хубавата музика и да уважат бенефиса на главния герой на вечерта.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук