ПЕСНИ, ТАНЦИ И СМЯХ ЗА СЕДМИ ПЪТ В ДЕНЯ НА ХУМОРА И ШЕГАТА

С много песни, танци и смях самодейците от читалище „Васил Левски“ – Димитровград, изненадаха зрителите по повод 1 април. Снощи в театър „Апостол Карамитев“ за седми пореден път се проведе традиционния общински фестивал на хумора и шегата.

Във веселата проява участие взеха дейци от читалище „Васил Левски“, както и техни колеги от други колективи в общината. Събитието откри певицата Ванина Костова. То продължи със свежи скечове, съчетани с музика и танци. Най-запомнящите се от всички хуморески бе тази за „Смешно отделение“. Тя бе част от авторски хумористичен спектакъл. Той трябва да бъде готов в началото на юни, когато читалището ще се изяви на национален фестивал на камерните театри, в Нова Загора. Аплодисментите на публиката заслужиха и скечовете „Пижо и Пендо“, „Добрите съседи“, както и някои солови изяви.  

[box_info]Нови апартаменти, магазини и гаражи от 370 евро/кв.м.: 0887/ 589 831[/box_info]   Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук