Периодично спират тока в кв. „Черноконево“ и село Добрич

контакти

Планови прекъсвания и смущения в електрозахранването се очакват  периода от 25.05.2023г. до 31.06.2023г. в димитровградския кв. „Черноконево“ и село Добрич. Това съобщават от Община Димитровград по информация на“Електроразпределение ЮГ“ ЕАД

Причината е извършващо се неотложно кастрене и премахване на клони на дървета в непосредствена близост до проводниците на въздушна мрежа средно напрежение.

С оглед обезопасяване на работата, необходимо е прекъсване на електрозахранването в деня на работа в населените места – кратковременно за периода от 9.00ч. до 16.00 часа. Прекъсването на електрозахранването ще е поетапно, като от  „Електроразпределение Юг“ ЕАД уверяват, че ще се постараят да извършат кастренето с минимални смущения за населените места.

Целта е да се повиши дългосрочно сигурността и качеството на захранването в Югоизточна България.

За допълнителни въпроси и информация, КЕЦ ЕР ЮГ – Димитровград, телефон +359 32 30 4206 или телефонен център на EVN България: 0700 1 0007 за обща консултация и при аварии.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук