ПЕНСИОНЕРСКИ КАРНАВАЛ СТАНА ПРЕДИЗБОРНА СРЕЩА

Пенсионерски карнавал стана предизборна среща. В ресторант „Москва“ в Димитровград над 220 хора от третата възраст отпразнуваха Карнавал на приятелството и запознанството. Идеята бе да се срещнат хора от общината, които да затвърдят приятелствата си, както и да се запознават с нови хора на тяхната възраст. Поводът – отминалия на 9 юни Международен ден на приятелството.

Dimov-Valchev-MitrushevДимитровград, освен Община – приятел на детето, е приятел и на хората от третата възраст. При мен и Общинска администрация вие винаги ще намерите съдействие, уважение и симпатия, сподели пред присъстващите пенсионери кметът Иво Димов.

Радва ме, че в последните години Община Димитровград продължава да работи за хората от третата възраст. Можем да се доверим на Иво Димов за още един мандат, заяви на карнавала бизнесменът Митю Вълчев, който също е в пенсионна възраст. Той изброи редица успешни проекти, осъществени от сегашното управление на Димитровград.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук