Пеевски към Денков: С тревога наблюдавам вашата управленска безпомощност

контакти

В последните дни отворените писма, публикувани в социалната мрежа, започват да се превръщат в хит на политическия сезон. Последното известно засега е на председателя на парламентарната група на ДПС Делян Пеевски към министър-председателя Николай Денков, публикувано на страницата в социалната мрежа на Движението.

В писмото си към премиера Пеевски посочва: Не се справяте с управлението!!! Онлайн премиер за собствен пиар, вместо реални действия в подкрепа на бедстващите хора. Г-н Премиер, С тревога наблюдавам Вашата управленска безпомощност

Той конкретизира, че повод за критиките е несправянето със ситуацията, след падналия сняг, бедстващи хиляди домакинства за няколко денонощия, затворени пътища… И в същото време, по думите му, Вие греете в новините с доста съмнителна пиар акция. Онлайн премиер, вместо отговорна изпълнителна власт. Това е много смущаващо

Лошото, г-н Премиер, е че по този начин хората губят доверие в политиците и държавата си. А когато няма доверие, всеки започва да се спасява поединичноНо Вашата неспособност да водите държавата и правителството в криза не можем да компенсираме и няма да останем мълчаливи пред управленския ви провал, продължава в отвореното си писмо Делян Пеевски.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук