Пеевски изригна към Христо Иванов: Седеше в скута ми… Всичко свърши!

контакти

Изключително остри думи по отношение на съпредседателя на „Демократична България“ Христо Иванов изрече в кулоарите на Парламента председателят на парламентарната група на ДПС Делян Пеевски.

Пеевски заяви, че е отказал на Иванов делкането, което той му предложил в неговия кабинет… Христо Иванов и олигарсите зад него искат да вземат прокуратурата. Битката е за КОНПИ и за Прокуратурата. Олигархията иска да овладее държавата, заяви Пеевски и завърши краткото си изказване така:

Кое е лошото на ДПС?! 9 месеца, че Христо Иванов пи мазно турско кафе в моя кабинет и седеше в скута ми, докато се случи Конституцията и всичките ми идваха час през час, докато направим промените, които са важни за България! Сега ще ми казва днес, в интервю за „Дневник“, че отново ще извади темата ДПС! Коя бе, Христо, приятелю мой. Темата е, че ДПС е най-национално отговорната партия и крепи това правителство 9 месеца. И ако нас ни нямаше, нямаше да го има! Маските трябва да паднат, Христо! Искам да го знаеш, приятелю мой! Всичко свърши, вие сте ми ясни!

Във видеото на novini.bg може да чуете какво още каза Делян Пеевски:Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук