ПАРФЮМИ-МЕНТЕТА СПИПАХА В ПРАХ ЗА ПРАНЕ 

1148 парфюми и тоалетни води – ментета спипаха митничарите на пункт Капитан Андреево. Освен ароматите в опаковки на известни марки били открити картонени кутии и пластмасови капаци за тоалетна вода, които вероятно е трябвало да бъдат напълнени по-късно. Стоката била укрита в камион „Скания“ с българска регистрация, пътуващ от Турция за България. Шофьорът на камиона е представил редовни документи за превозваните 870 колета с текстил, перилни препарати, автомобилни части и детайли за обувки. Въпреки това митическите служители отклоняват камиона за рентгенова проверка. При последвалото претърсване са открити, прикрити зад и измежду декларираните перилни и почистващи препарати, кашони с недекларирани 1148 парфюма и тоалетни води с логото на „Creed Aventus“, „Jimmy Choo“, „Diesel Fuel for Life“, „Davidoff Cool Water“,  „Paco Rabanne 1 million“, както и 4 750 картонени кутии и 1750 пластмасови капаци  за тоалетна вода с логото на „Paco Rabanne 1 million“.

Парфюмите, тоалетните води, кутиите и капаците са иззети. По случая е образувана административно- наказателна преписка, информират от Агенция „Митници”.

Снимка от Агенция „Митници“ baner-wid olea-625-50 ban

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук