ПАРАЛЕЛНИ РЕЗУЛТАТИ ОТ ИЗБОРИТЕ В ДИМИТРОВГРАД

Окончателните и официални резултати от местните избори в Димитровград ще станат ясни по-късно тази вечер и утре, които ще оповести ОИК. Преди това обаче паралелно преброяване може да се следи на определен сайт, от клуба на БСП в града.

Информацията ще се обновява периодично. Не включваме преференциите на останалите партии и коалиции. Таблицата може да се изтегля и да се ползва от потребителите в интернет. Всичко, което качваме, ще е на база обработени секционни протоколи. Претендираме за точност, но може ОИК да направи леки корекции, ако съответният протокол не е напълно изряден. Разработката е дело на Иван Ганев, съобщават от социалистическата партия в Димитровград. Оттам допълват, че подобна възможност се реализира за първи път в България.

Паралелните резултати следете ТУК. Първи данни ще бъдат публикувани, след като започне пристигането на протоколите от секционните комисии, което се очаква да стане след 20:00 часа.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук