ПАЛЯТ ТЕЛЕФОНИТЕ НА ГАРАТА ЗА ПРОМЕНЕНО РАЗПИСАНИЕ

БДЖ
контакти

Телефонът на информация на жп гара Димитровград е „прегрял“ от обаждащи се граждани, които искат да разберат дали има промяна в разписанието, информират оттам. Причина е, че по медиите излезе информация, че БДЖ прави корекции в разписанията на 45 влака от 3 януари. Промяната не се отнася за влаковете от и за Димитровград и региона. Отнася се за направленията, където имаше недоволство сред пътуващите, съобщават от управлението на жп гарата.

Това е второто изменение на разписанието, след като преди Нова година, Националният железопътен превозвач реши да намали броя на влаковете и часовете на тръгване по нерентабилните дестинации. След вълна от недоволство, се стигна до преразглеждане на разписанието. Въвеждат се допълнителни композиции, увеличават се спирки и се удължават маршрути по направленията между Асеновград и Пловдив, Враца и Червен бряг, Шумен и Попово, Горна Оряховица и Плачковци и т. н.

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук