Пак ще спират тока в Меричлери

контакти

За ново временно предстоящо прекъсване на електрозахранването за обекти в Меричлери съобщава Електроразпределение Юг ЕАД, предава информацията Община Димитровград.

Предишната дата на изключването бе за определен период на 29 март. Сега е за 8 април, от 10:00 до 15:30 часа, като се уточнява, че посочената продължителност е приблизителна и прекъсванията на електрозахранването могат и да са по-кратки от записаното.

Причината за предстоящото прекъсване на тока е извършване на профилактични ремонтни дейности по електросъоръжения. Целта е подобряване качеството на предлаганите услуги и свеждане до минимум причините за поява на аварийни ситуации.

При въпроси, касаещи поддръжка на мрежата и липса на захранване, можете да се свържете на сервизен телефон 0700 1 0007, 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук