ПАК ПЛАМНАХА КОЛИ ПО ХАСКОВСКАТА УЛИЦА „ПОРОЙНА”

Koli-Hs-pojar-1Още две коли пламнаха, през изминалата нощ, на улица „Поройна“ в Хасково. За скрап вече са Пежо 306 и Сеат Толедо. По-малки са щетите на паркиран наблизо Фолксваген Голф – стопени задни светлини и олющена боя. Засегнато е също елтабло на ЕVN, на стълб, захранващо околните сгради. По него сутринта работеха служители на компанията, с желание да възстановят подаването възможно най-скоро.

Сигнал за пожара – на тел. 212 е подаден от съседи в 2,54 часа сутринта. Според очевидци, пламъците били мощни, издигали се на 2-3 метра височина. Пожарната реагирала бързо, за минути пристигнала и потушила огъня, но той вече бил взел своето. auto-bannerКъсмет само е, че не избухнала бутилката с пропан-бутан от газовата уредба на една от колите.

Собствениците, според живеещи в блока, са обикновени хора и едва ли имат чак такива душмани, да им палят колите. Допускат, че пожарът е дело на пироман, още повече, преди две дни на улицата пламна и Вентото на полицай.

Така ли е, може би, ще каже полицията, която разследва случаите. Засега информация за преки доказателства няма, но възможно е повече да се научи от монтирани по блока камери. olea-625-50 ban tivibearings ban

 

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук