ПАК ОБЯВЯВАТ СВОБОДНИ МАСИ НА ПАЗАРА

ОП СПИОПТ
контакти

Свободни пространства за развитие на търговска дейност обявяват от ОП „СПИОПТ“. Тяхното количество е ограничено, но все още търговците и производителите могат да се възползват от възможността да предлагат стока на най-голямото тържище у нас, съобщават от ръководството. Оттам посочват телефони за справки и повече информация. Заинтересованите могат да позвънят на 0391/6 11 70 и на 0391/6 11 71, от 8 до 16:30 часа.

През февруари на Неделен пазар бяха обявени обекти, отдаващи се под наем. Тогава бе съобщено, че повечето от тях се намират на атрактивни места. Някои от тях обхващаха секторите Д-1, В, З-2 и др. Тогава бяха останали 26 от общо 109 обекта. Свободни места имаше също в сектор М-4. Там таксите са 3 лв., след решение за намаление на общинския съвет.

Щандове могат да наемат както търговци, имащи или са имали магазини, така и такива, които досега не са развивали дейност на Неделен пазарПолезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук