ПАК НЕКАЧЕСТВЕН АСФАЛТ, КЪРТЯТ НОВАТА УЛИЦА КРАЙ „ЕНДИ“

контакти

Премахване на асфалта от новата улица край хипермаркет „Енди“ в Димитровград стартира изпълнителят на обекта „АБ“ АД, за чиято сметка ще бъдат разходите. Причина е проблем с положената асфалтова настилка, неотговаряща на стандартите. По предварителна информация, забавянето, заради къртенето, ще бъде 2-3 дни.

Фрезоването е по настояване на кмета Иво Димов. По-добре е да има известно забавяне, но всичко да е както трябва, коментира градоначалникът, който отново заяви, че компромиси няма да се правят. Подобно бе положението и с плочките, които на места бяха пренаредени.

Това, както се знае, е втори случай, в който се налага преасфалтиране на строителен обект в Димитровград. Първият път това стана с настилката на Кръговото около Водната кула, където изпълнител бе „Кос Алфа“ ООД.

Изграждането на новата улица край хипермаркета е разделена на два етапа, на обща стойност 670 хил. лв., осигурявани от бюджета на Община Димитровград. Първият етап е участък от 310 метра, от бул. „Георги С. Раковски“ и малко след „Енди“. Втори етап – продължение до бул. „Стефан Стамболов“, който по всяка вероятност, ще стартира следващата година.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

1 КОМЕНТАР

  1. тези къртения на асфалт нещо зачестиха и тук вече се замислям на кого му трябва това? Защо предварителноне се вземат мерки и проби? или на някого е необходимо да се бракува асфалт? Какво става със стария асфалт? къде, за какво и от кого се използва? И моля, не ми изтривайте както винаги неудобните за вас въпроси, защото ще си ги задавам и на други места и до тогава докато ми се отговори, защото това са пари от моите данъци в тази община!

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук