ПАК МИНИСТЕРСКА ИНСПЕКЦИЯ В РЕГИОНА, ПРИСТИГА ЙОВЧЕВ

След скорошното посещение на поредица министри в региона, днес пристига и министърът на вътрешните работи Цветлин Йовчев.

Той ще посети двата тактически оперативни щаба в Елхово и Хасково, както и транзитния център в Пъстрогор. Заедно с него ще дойдат главният секретар на МВР главен комисар Светлозар Лазаров, директорът на Главна дирекция „Гранична полиция” главен комисар Захарин Пенов и Никола Казаков, председател на Държавната агенция за бежанците при Министерски съвет. Визитата цели овладяване на ситуацията с бежанците и увеличения миграционен натиск на българо-турската граница, съобщават от пресцентъра на МВР.

Оперативният щаб в Хасково ще осигурява приемането на бежанците и обработка на документите им. Той ще координира дейността на имащите отношение към това държавни институции. Щабът в Елхово пък ще отговаря за наблюдението на държавната граница, съобщават от пресцентъра на МВР.

Снимка от vesti.bg 

За вашия спокоен и успешен бизнес – счетоводна къща АКАУНТ 

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук