„ПАЙНЕР“ С 1,9 МЛН. ЛВ. ОТ ОП „КОНКУРЕНТНОСПОСОБНОСТ“

Пайнер
контакти

Димитровградската компания „Пайнер Медиа“ ООД е спечелила безвъзмездно финансиране от 1,9 млн. лв. за модернизация на оборудването си. Средства са одобрени по проект по оперативна програма „Конкурентноспособност“, става ясно от сайта на ИСУН /Информационна система за управление и наблюдение на структурните инструменти на Европейския съюз в България.

Общият бюджет на проекта е 3 197 324 лв., като 1,9 млн. се осигуряват по програмата, а останалите от музикалната компания.

Изпълнението на проекта е девет месеца. Стартира на 23 юли 2012 г. и приключва на 23 април 2013 г. До момента обаче от еврофондовете не са отпуснати пари.

С проекта „Пайнер“ цели да постигне устойчив икономически растеж и запазване на позициите си в подготовката и реализирането на качествен медиен и музикален продукт не само на родния, но и на международните пазари. Сред амбициите е да се привлече значителен брой нови зрители, повишаване на рейтинга и приходите от реклама, разкриване на нови работни места.

Собственик на фирмата е димитровградчанинът инж. Митко Димитров. „Пайнер“ започва дейност през 1990 г. със звукозаписи и производство на техните носители. Впоследствие стартира собствена телевизия и т. н.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук