ПАЙНЕРА: ЗАЩО МЕ ДИСКРИМИНИРАТ!?

Пайнер
контакти

[quote]НЕ СЕ СРАМУВАМ ОТ ТОВА, ЧЕ ПРАВИМ КОМЕРСИАЛНА МУЗИКА[/quote]

Чувствам се дискриминиран в собствената си страна. Не съм чудовище, аз съм земен човек и успявам с точност, коректност и честност. Не се срамувам от това, че правим комерсиална музика. Не пречим на останалите, нека и те да го правят така, че да има интерес, да участват в такива проекти. Ние разчитаме само на пазара и инвестираме немалко пари. Не ползваме никакви протекции, развивайки бизнеса си, заяви пред БТВ шефът на „Пайнер Медия“ ООД инж. Митко Димитров.

Изказването му дойде след атаки по форумите и от културни дейци по повод спечелените от компанията европари. Тя получи безвъзмездно финансиране от 1,9 млн. лв. за модернизация на оборудването си по проект по оперативна програма „Конкурентноспособност“.

[pullquote_left]ГОТОВ СЪМ ДА СЕ ОТКАЖА ОТ ПРОЕКТА И ОТ ПАРИТЕ, ЗА ДА УГОДЯ НА КРИТИЦИТЕ[/pullquote_left]

Готов съм да се откажа от проекта и от парите, за да угодя на критиците, каза още шефът на „Пайнер“. Допълни, че иска да прави инвестиции със собствени средства, но кандидатстването по този проект ще даде допълнителни възможности. Акцентира върху това, че ще вземе на работа над 30 предимно млади високоспециализирани хора. Ще развива ТВ „Планета“ HD и обновява оборудването. По този начин цели да създаде по интересен продукт за България и Европейския съюз.

Той отхвърли съмненията, че получаването на милионите е свързано с членството му в ГЕРБ. Заяви, че това го задължава още повече да бъде коректен. Отрече да е ползвал протекции по какъвто и да било случай в бизнеса си.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук