ПАЗИМ МЕСТА ВЪВ ВЛАКА ЗА МОРЕТО ОТСЕГА

контакти

Предварителна 20-дневна продажба на билети за влаковете до морето през летния сезон, от 10 юни, въвежда БДЖ. Услугата е с цел по-голямо удобство за клиентите, предвиждащи пътуване до Варна и Бургас, съобщават от холдинга. Оттам допълват, че обичайния срок за предварителна продажба е 5 дни, но удължаването дава възможност за планиране и своевременна резервация за седящи места и билети. На желаещите да ползват спален или кушет вагон могат да го направят 30 дни преди пътуването. Последният срок важи през цялата година. Предварителна продажба и резервации хората могат да направят във всички железопътни гари и бюра в страната. Телефоните за връзка са посочени на официалната интернет страница на националния железопътен превозвач.

От бюро Информация на гарата в Димитровград потвърдиха за предварителната продажба. Връзката с двата морски града става през Стара Загора. Влакът от Димитровград тръгва в 6:30 часа за града на липите. Билети за Варна и Бургас могат да се купят от димитровградската гара. Не е задължително пътуването до Стара Загора да става с влак. Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук