ПАЗАРЪТ РАБОТИ ПО КОЛЕДА И В ПЪРВАТА НЕДЕЛЯ НА НОВАТА ГОДИНА

С нормално работно време по Коледа ще бъде Неделния пазар в Димитровград. Търговците ще отворят магазините си на 25, 26 и 27 декември. В петък тържището работи от 6:00 часа, а в събота и неделя – от 8:00 до 16:00 часа. Това ще даде възможност на клиентите да купят подаръци за близките си за празниците.

По-следващата седмица почивни за пазара са дните 1 и 2 януари – петък и събота. Работен е 3 декември – неделя, с установеното работно време. Тогава също клиентите ще могат да купят подаръци за следващите именни дни. Атрактивна дестинация в неделя е и Автопазарът.

От офиса на „Общински пазари“ съобщиха още, че са в готовност да посрещнат евентуален снеговалеж. Алеите на пазара ще бъдат своевременно почистени, за да не се стопира търговската дейност. За целта са осигурени дежурни екипи и техника.

Междувременно, собствениците на фирми на Неделен пазар, ако вече не са го направили, трябва да заплатят таксите за последния месец до 27 декември. За всеки един от тях е предвиден календар, в Касовите салони на „Общински пазари“.

olea-625-50 ban tivibearings banПолезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук