Пазарът в Димитровград ще работи по изборите

контакти

Неделният пазар в Димитровград ще работи в деня на парламентарните избори на 2 април. В неделя той ще отвори с обичайното си работно време, без промяна, информира на страницата си Общинско предприятие „Стопанисване, поддържане и изграждане на общински пазари и тържища“. Тържището посреща посетители и в петък, така ще е и в събота, когато е денят за размисъл.

На 2 април ще можете да се разходите и до колоритния Автопазар, за който казват, че е пълен с изненади и винаги си тръгвате с най-малко една или две покупки.

В петък Неделният пазар е до обед, а в събота и неделя – до ранния следобед. Автопазарът – в неделя, също до ранния следобед.

Така че имате време и да пазарувате, и да гласувате, ако сте решили, независимо дали сте от Димитровград или от друго кътче на страната.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук