Пазарът в Димитровград ще работи по евроизборите

В деня на вота сектор „Български документи за самоличност“ ще обслужва граждани

контакти

Неделният пазар в Димитровград ще работи, без промяна на работното си време, на 26 май, когато ще бъдат изборите за Европейски парламент. Така ще е и в деня за размисъл, в събота, както и в петък. С обичайното работно време ще е и Автопазарът, в неделния ден, както стана традиция и при предишни избори, когато от Община Димитровград коментираха, че не е необходимо да се ограничава търговията в изборен ден.

Към момента липсва изрична заповед за забрана за продажба и сервиране на алкохол, преди и по време на изборите и най-вероятно – такава няма да бъде издавана, което също няма да е нещо ново.

Същевременно, на общинския сайт е поместен раздел „Избори“, в който може да следите актуални информации за евровота. Сред последно публикуваните са график за раздаване на изборни материали и временна организация на движението. Както може да се прочете там, раздаването на изборните материали ще става на 25 май, по график в зала „Гроссето“, пред която вече е позициониран полицейски екип.

Важна информация споделят от Областната дирекция на МВР в Хасково. В деня на изборите за Европейски парламент, сектор „Български документи за самоличност“ ще работи с граждани, желаещи да упражнят правото си на глас. Допълнителни подробности – тук.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук