ПАВЕЛ ЧЕЛЕБИЕВ: ТВЪРДО ПОДКРЕПЯМЕ ГЕРБ, СЛЕД НЕВОЛИТЕ В ПОСЛЕДНАТА ГОДИНА

Водачът на листата на ГЕРБ – Хасково Делян Добрев посети птицекомбината край Хасково. Там се срещна с работници на водещите в отглеждането и преработката на птици фирми „Волекс“ и „Градус“, за да отговори на въпросите им за бъдещите действия на кабинета по отношение на бизнеса. На срещата присъстваха още кандидатите за депутати от ГЕРБ Евгения Ангелова, Владимир Митрушев и Антон Иванов. Директорът на „Волекс“ Павел Челебиев подчерта значението на инфраструктурата за развитието на бизнеса и изрази надежда ГЕРБ да довършат АМ “Марица“ възможно най-скоро. Той благодари за бързата реакция през предишния им управленски мандат, когато светкавично са ремонтирали  пътната отсечка към един от обектите на птицекомбината.

Делян Добрев припомни, че без пътища няма инвестиции, а инвестициите означават нови работни места. „Само инвестициите ще вдигнат доходите на хората. За да има инвестиции, трябва да има стабилно правителство. Така че гласувайте с мисъл за бъдещето. Ние не сме ви подвели досега“, подчерта той.

Водачът на изборната листа на ГЕРБ в Хасково изслуша проблемите на местния бизнес, като обеща съдействие за преодоляване на бюрокрацията при закупуването на земя, издаването на разрешения за износ и липсата на диалог с институциите. Делян Добрев пожела на работниците и ръководството на птицекомбината здраве и професионален успех.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук