ОЩЕ СЕДМИЦА СЕ ПОДАВАТ ДОКУМЕНТИ ЗА ИН ВИТРО

контакти

Още седмица двойки с репродуктивни проблеми ще могат да подават документи за финансиране на ин витро процедури от общинския фонд. Срокът бе до 6 май, но е удължен със седем дена до 13 май. Причината за това са почивните дни през миналата седмица, когато институциите не работеха. По този начин ще се даде повече шанс на желаещи да съберат необходимия набор от документи и да кандидатстват за финансиране, съобщават от общинския съвет. Кандидатите трябва да отговарят на няколко изисквания, които могат да бъдат видени на този линк. Документи по се подават в запечатан плик в стая 55, етаж 5 в общината. Повече информация може да се получи на тел. 0391/ 68 212

През април в Димитровград се проведе среща с представители на фондация „Искам бебе“. Тогава стана ясно, че амбицията през настоящата година е да се помогне поне на 3 или 4 семейства с репродуктивни проблеми. Намерението е да се организират кампании, с които да се събират средства във общинския фонд за ин витро процедури. Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук