Още една година заедно. И продължаваме…

Скъпи читатели, измина още една година, през която бяхме заедно. Благодарим на всички – и на редовните, и на тези, които посещават електронния ИЗвестник по-рядко, и на тези които го правят сега за първи път, и на бъдещите читатели. Признателни сме на рекламодателите ни! Без тяхната подкрепа не бихме могли да се задържим дълго на конкурентния пазар. А ние го правим вече 5 години. Започваме шеста.   

През 2019 година ще продължим да ви информираме,  за обществените събития, да публикуваме новини от всички сфери на живота, да представяме новости и гледни точки, да ви срещаме с интересни хора в региона, страната, извън нея. Ще продължим да отразяваме Вашите сигнали, да търсим отговори от съответните институции. Да бъдем полезни, както досега.

Пожелаваме Ви весела новогодишна нощ, скъпи приятели! Бъдете здрави, щастливи и успешни през цялата 2019 година, а след дванадесет месеца, нека отново имаме радостта да се поздравим с хубав край и ново начало!

Екипът на izvestnik.infoПолезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук