Още един Киндер турнир спечели Мартин Бонев. Отива на лагер с националния отбор

Поредно добро представяне на Мартин Бонев. Представителят на тенис клуб „Димитровград“ спечели още един турнир от веригата „Киндер +“, до 12-годишните.

Турнирът от веригата бе пети поред, като този път се проведе на тенис кортовете в Свиленград. До момента младият димитровградски тенисист стана два пъти първенец, реализира и две втори места. Турнирите от „Киндер+“ са общо 8, за състезатели до 9, 10, 11 и 12 години, част от календара на Българската федерация по тенис. Всеки от победителите в генералното класиране ще участва във финалния международен турнир в „Рафа Надал Академи“, в Майорка, Испания.

Днес междувременно Мартин Бонев заминава за София, на лагер с националния отбор на България, за тенисисти до 12-годишна възраст. Той е подготвителен за предстоящи в Румъния летни европейски купи,  след няколко дни, в които Бонев ще участва.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук