Още ден за мнение в допитването за отпадане смяната на часа. Над 11 хиляди коментирали

Още ден всеки желаещ може да изрази позиция дали да отпадне смяната на часа. Допитването стартира на 20 септември и продължава до 11 октомври, става ясно от сайта на администрацията на Министерския съвет.

В сутрешните часове на 10 октомври над 11 хиляди са участвали в допитването, изразявайки мнение дали да отпадне смяната на лятно и зимно часово време. Дава се възможност за свободен отговор, на следния линк. По всяка вероятност, броят на коментиралите ще се повиши сериозно през днешния ден.

Предстои Министерството на енергетиката да изготви национална позиция за това лятно или зимно часово време да избере страната ни в бъдеще, посочва БНТ. Допитването е от съществено значение, за да бъдат взети под внимание мнението и аргументите на възможно най-широк кръг от обществото.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

1 КОМЕНТАР

  1. Неточно! Не дали да отпадне, а кое време да изберем: лятно или зимно. Те „умните“ хора вече го решиха вместо нас на тайно от обществото допитване, ще отпадне. Въпроса е кое да остане за постоянно, защото вече нищо не можем да направим за да остане сезонната смяна на часа.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук