Очакват малките зрители на кукления спектакъл „Румцайс“

контакти

Своите малки зрители очаква екипът на димитровградския Общински драматичен театър „Апостол Карамиктев“ на 17 ноември. В съботния ден от 11:00 часа ще се състои кукленият спектакъл „Румцайс“, на Драматично-куклен театър „Иван Димов“ – Хасково.

Драматизацията и постановката са на Ева Кьосовска, сценографията и куклите – на Виржиния Петкова, а музиката – на Нели Лазарова. Приказните герои се играят от актьорите Петър Влайков, Силвия Предова, Димитър Атанасов – Шърата и Катя Бръмбарова.

Това е една приказка, в която справедливостта побеждава и всеки получава каквото заслужава. Темата за справедливостта засяга и децата, и техните родители. Поуката е, че още от малък всеки трябва да се учи да отстоява правата си, да се бори, ако почувства неправда, посочват организаторите.

Билети от касата на театъра в Димитровград, с работно време: от 10:00 до 14:00 часа и от 15:00 до 19:00 часа. За допълнителна информация, тел. 039166336 и 0879294603.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук