ОЧАКВАНО: ДЕЛЯН ДОБРЕВ ВОДИ ЛИСТАТА НА ГЕРБ В ХАСКОВО

Делян Добрев
контакти

[quote]В ПЕРНИК БИВШИЯТ МИНИСТЪР СЕ ИЗПРАВЯ СРЕЩУ ДРУГ КАДЪР ОТ РЕГИОНА – АНГЕЛ НАЙДЕНОВ[/quote]

Очаквано бившият министър на икономиката енергетиката и туризма Делян Добрев оглави листата на ГЕРБ за 29 многомандатен избирателен район – Хасково. Освен нея, той ще води листа и в Перник, където влиза в пряко съперничество с Ангел Найденов от БСП, също кадър на региона. Преди двата мандата в Перник, Найденов бе кмет на Димитровград, областен партиен председател и депутат от тук.

Водачите на листи в цялата страна председателят на Националния предизборен щаб на Политическа партия ГЕРБ Цветан Цветанов обяви на пресконференция днес. По две листи, освен Делян Добрев, водят Бойко Борисов – в Пловдив и 25-и район в София, Цветан Цветанов – в Благоевград и В.Търново, Лиляна Павлова – във Варна и Стара Загора, Владислав Горанов – в София и Софийска област. Впечатление прави фактът, че на повечето места партията е поверила челното място на местни хора в лицето на областните си координатори.

Като водач за Хасково, Добрев бе предречен от областния партиен шеф Иво Димов само дни след оставката на правителството. В последвалата кампанията за номинации той получи одобрението и на организациите в региона.

 

 

 

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

1 КОМЕНТАР

  1. Браво, свястно е момчето! Дано и другите след него ги бива, че иначе лоша работа. Въпреки, че и предишните депутати от герб горе-долу бяха стока. Босовете им обаче – олеле мале!

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук