ОЧАКВАЙТЕ: ИВАН ПЕТРОВ ЗА ПАРТИЯТА, ТЕФТЕРЧЕТО, ХОРАТА ВЪВ ВЛАСТТА. КАКВО РАЗВАЛИ ПРИЯТЕЛСТВОТО НА СТЕФАН ДИМИТРОВ И ИВО ДИМОВ?

контакти

Очаквайте специалното интервюто на Иван Петров за izvestnik.info. В него бившият депутат обяснява за случващото се около създаването на нова политическа формация. Хвърля светлина върху процесите в ГЕРБ – предишни и сегашни. Развива тезата и противопоставянето си срещу Цветан Цветанов, Искра Фидосова. /Междувременно Фидосова заяви намерение да напусне ГЕРБ/. Говори за мистериозното тефтерче около Комисията за предотвратяване и установяване на конфликт на интереси. Според него, в партията се е провел един лов на вещици, които са хора на Иван Петров – трябва да ги няма.

Разказва за несъгласието си с начина, по който се влиза в управлението. Дава отговор на въпроса защо се развали приятелството на Стефан Димитров и Иво Димов. Дава отговор на въпроси, които със сигурност вълнуват много хора.

Споделя, че най-много го изнервя липсата на лоялност. Времето ще покаже кой е бил по-прав, допълва той. Повече подробности утре. Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук