ОЧАКВАЙТЕ: ЕМБЛЕМАТА НА ПРЕХОДА Д-Р МАКСИМ ГОСПОДИНОВ ЗА ПОЛИТИКАТА, ЖИВОТА И СРИНАТОТО ДЯСНО

контакти

Очаквайте скоро живо интервю с емблемата на прехода д-р Максим Господинов, дългогодишен местен парламентарист. За Известник.инфо той разказва гледната си точка за политиката в днешно време. Дава мнението си за бъдещото управление на правителството на Пламен Орешарски, разглежда поведението на БСП, ДПС, „Атака“ и ГЕРБ, коментира управлението на общината и работата на съветниците. Казва няколко думи за резултатите от изборите и пировата победа на ГЕРБ. Прави анализ на тяхното поведение и изводи, базирани на евентуалните им бъдещи действия. Не е подмината и темата за дясното политическо пространство, допуснатите там грешки и неговото възраждане след време.

Д-р Господинов се оттегли от активната политика след миналите местни избори. Казва обаче, че не може да се откъсне напълно от нея. Говори за протестите – ще ги има ли пак или напротив, за политиката и гражданите, гражданите и политиката.

ЗА ПОБЕДАТА, ВЛАСТТА И ГНЕВА

„ГЕРБ постигнаха пирова победа. Пировите победи не водят до нищо добро…Те ще бъдат изолирани до дупка…ако в следващите 4 години не съумеят да прераснат в градивна опозиция“.

„Гебаджиите като тръгнаха да искат властта, имах лични разговори с част от тях. Някои казваха: Докторе, ако не спечелим ние, един лев няма да дойде в тази община. Не само, че не докараха един лев, ами са на път да загубят 3 млн. от проекти… Ако съм един действащ политик в момента, автоматически ще поискам оставката на този кмет. Тъй като 20 години съм се мъчил да правя добрини в тази община и икономически да я изправя на крака, просто така ме е яд в момента, че…нямам думи“, казва той…“Волен Сидеров в момента е най-отговорния български политик – това категорично го заявявам“, казва още в част от интервюто д-р Господинов.

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук