ОХРАНИТЕЛИ И ИНСТИТУЦИИ – ОБЩО СРЕЩУ КРАДЦИТЕ НА ПАЗАРА

контакти

Общ план за действие срещу кражбите от търговски обекти на Димитровградския пазар подготвят институции и охранителни форми. Това бе решено на среща в общината с участието на кмета Иво Димов, заместникът му Светослав Стойков, ръководството на пазара в лицето на управителя Димитър Вълчев и зам.управителя Ангел Колев, шефа на РУП – Димитровград – главен инспектор Ангел Дулев, ВрИД управител на ОП „Общинска охрана“ Живко Делчев, ръководителите на фирми с най-много охранявани обекти на пазара – Национална агенция за сигурност „ТЕЛЕПОЛ“ – Бойко Бонев и Ангел Марков от „3S СОТ.

През летния сезон традиционно се регистрират повече посегателства срещу търговците, но към настоящият момент няма усложнена криминогенна обстановка, констатираха участниците в срещата. Превантивните мерки обаче не са излишни и са в полза на сигурността. За да бъдат те по-ефикасни, охранителните органи се договориха за следваща среща, на която ще бъде изготвен и приет общ план на действия. Идеята е при сигнал от СОТ, той да бъде поет от най-близкия автомобил, независимо на коя охранителна фирма е. Така ще се реагира по-бързо. Охранителите препоръчват, също така на търговците да не трупат стоката върху датчиците, за да се бъдат те ефективни. baner-wid

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук