ОФИЦИАЛНО: ПРИВЛЯКОХА КАТО ОБВИЯЕМИ ЧЕТИРИМА ЗА ОБИРА НА ПОЩАТА В ХАСКОВО

контакти

[quote]ЗАДЪРЖАНИ СА КРАСЕН, ТИХОМИР, АНТОН И КАДИР[/quote]

Окръжна прокуратура Хасково привлече като обвиняеми четирима за това, че в съучастие, на 7 срещу 8 юни тази година, са откраднали от централна поща в Хасково сумата от 1,8 млн. лева. Това са Красен К. – на 38 г., Тихомир М. – на 39 г., Антон Н. – на 41 г., и Кадир М. – на 42 г., информират от прокуратурата.

Обирът стана ден, след като бяха пристигнали парите за пенсиите. Крадците, както писахме, влезли през оградата, след като я срязали с флекс, завързали пазача, разпилели препарат из помещенията…

С постановление на наблюдаващия прокурор четиримата обвиняеми са задържани за срок до 72 часа, изтичащи следобед на 29.10.2016 г., до когато ще се прецени спрямо кои от обвиняемите да се внесе искане в Окръжен съд – Хасково за вземане на най-тежката мярка за неотклонение „Задържане под стража“.

Под ръководството на Окръжна прокуратура – Хасково се извършват и множество други процесуални действия, за документиране на престъпната дейност. Установява се евентуална съпричастност към случая и на други лица, уточняват от държавното обвинение.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук