От Коледа започва понижение на температурите, но не задълго

По-скоро, пролетни са температурите в началото на седмицата, от 7-8 градуса в Северозападна България, до и над 15 в източните райони. От Бъдни вечер и Коледа, отбелязвани на 24, 25 и 26 декември, температурите ще започнат да се понижават, според прогнозата на dalivali.bg.

В посочените дни има предупреждение за силен вятър и слаби валежи. От четвъртък вятърът постепенно ще отслабва, но ще остане облачно и на места пак ще превалява дъжд. В събота, когато максималните температури няма да надхвърлят 5 градуса, се очаква сняг.

Застудяването ще продължи до 30 декември. Затопляне ще има от 31 декември, а на 1 януари максималните температури отново ще надхвърлят 10 градуса. Почти през целия месец януари дневните стойности ще са положителни, по данни на gismeteo.ru, а в определени дни ще са по-високи от 15 градуса.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук