ОТ ДНЕС: ТРЕНЬОР И 12 БОРЦИ НА ЛАГЕР С НАЦИОНАЛНИТЕ ГАРНИТУРИ

СКБ Димитровград
контакти

Треньорът на спортен клуб по борба „Димитровград“ Салим Наим, заедно с още 12 борци, са извикани в различните национални отбори, съобщават от клуба.

Салим Наим, както и през миналата година, е в щаба на националния отбор по свободна борба за кадети. На първия за годината лагер-сбор от  4-ти март, старши треньорът Кирил Вътев е поканил освен наставника на СКБ „Димитровград“ още 10 състезатели на клуба. Единствено Иван Георгиев по лични причини няма да се отзове на повиквателната.

За София заминават още Иван Янков, Делчо Нейчев, Павел Иванов, Микяй Наим, Димитър Иванов, Веселин Петров, Мирослав Иванов, Богомил Бонев и Драгомир Димов. Лагерът ще завърши с участието на силния международен турнир „Русенски легенди“ в Русе на 6 и 7 април.

Още от 25 февруари Виктория  Бобева е  в Тетевен, където националния отбор за жени се готви за европейското първенство в Тбилиси /Грузия/ – 19-24 март 2013.

На лагер с кадетките за турнира „Русенски легенди“ предстои да бъде извикана и Нели Георгиева.

Отсъствието на Салим Наим няма да се отрази на тренировъчният процес в клуба и останалите състезатели продължават подготовката си в Димитровград за предстоящите състезания, категорични са от СКБ „Димитровград. 

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук