ОТ АПРИЛ: 13 БЕЗРАБОТНИ ЗАПОЧВАТ ПО ДВА ПРОЕКТА

Безработни Димитровград
контакти

13 безработни ще започнат работа от началото на април по два проекта – Регионална програма за заетост на Община Димитровград” и „От социални помощи към заетост”, съобщават от администрацията.

Основната цел на първия е популяризиране на културните и туристическите обекти в общината. Назначените ще предоставят информация хората от региона и страната. Идеята е превръщане на Димитровград в атрактивен културен и туристически център. Осигурената заетост е за срок от 6 месеца на пет младежи до 29 години, регистрирани в Бюрото по труда. Дейностите по длъжност „Информатор“ ще изпълняват към Историческия музей, що се отнася до декларираните ансамбли в града през 2010 г. за недвижимо културно наследство; туристически информационен център „Светилище на нимфите и Афродита”, Каснаково; информационен център към Защитената местност, Злато поле и Райново.

По втория проект ще се осигури заетост за срок от 8 месеца на осем безработни, на длъжност „Работник строителство“. Ще изпълняват ремонтни дейности на тротоар на ул. „Лайпциг“ и детска площадка на ул. „Александър Стамболийски“. Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук