ОТЧЕТ: ИВАН ПЕТРОВ И КОМПАНИЯ – ДОВОЛНИ ОТ СЕБЕ СИ

ГЕРБ Хасково
контакти

Задоволство от свършената работа в парламента декларираха бившите вече народни представители от парламентарната група на ГЕРБ – 29 Многомандатен избирателен район – Хасково. Иван Петров, Фани Христова, Румен Данев и Катя Чалъкова дадоха пресконференция в офиса на партията в Хасково. Сред тях беше областният координатор Иво Димов, който преди време също бе депутат, но впоследствие стана кмет на Димитровград. По предварителна информация, на място трябваше да пристигне бившият министър на икономиката, енергетиката и туризма Делян Добрев. Ангажименти в София обаче го възпрепятствали.

Доволен съм от себе си и колегите. Групата депутати от Хасково, в първия и втория си вариант, бяха винаги активни и се включваха дейно в работата. Свършихме немалко за времето, в което бяхме в Народното събрание. Смятам, че сме дали достатъчно през годините. Имаше обаче такива, които бяха по-пасивни. Едни малко, други в по-голяма степен, коментира Иван Петров.

Активистите от редиците на Бойко Борисов направиха отчет за свършеното. На първо място, обърнаха внимание на законодателните инициативи от тяхна страна. Преминаха към финансите, усвоени в региона. Според тях те възлизат на 120 млн. лв. Голяма част са по европейски програми. Около 15 млн. лв. идват от републиканския бюджет. За Димитровград акцентираха върху северен околовръстен и „Панорамен“ път, ЖП надлеза, водопроводът от кв. „Черноконево“ до Меричлери и др. Наблегнаха на това, че за успеха на част от проектите заслуга има и предишното управление на общината.

КАМПАНИЯ

Четиримата бивши депутати отклониха въпросите на журналистите, що се отнася до бъдещето им оттук нататък. Ние сме част от настъпващата кампания за изборите. Предстои реденето на листите…, казаха в един глас те.

Според Иво Димов партията няма как да постигне резултат, подобен на този от 2009 г. Това се дължало на факта, че всяко едно управление винаги търпи негативи. В същото време заяви, че ГЕРБ трябва да търси поне три мандата.

От ръководството в Хасково са изпратили листа в София по азбучен ред. Тя съдържа 30 номинации. Както и преди, областният координатор наблегна, че нормално е водач да бъде Делян Добрев. В столицата най-вече Бойко Борисов и Цветан Цветанов ще преценят каква да бъде подредбата. През следващата седмица трябва да стане ясно каква ще бъде тя. Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук