ОТХВЪРЛИХА ВОТА НА НЕДОВЕРИЕ, ПРАВИТЕЛСТВОТО ОЦЕЛЯ

Четвъртият вот на недоверие към правителството на Пламен Орешарски не мина. Той беше свързан с темата за енергетиката. Депутатите гласуваха два пъти в Народното събрание тази сутрин. При повторното гласуване вота подкрепиха 93 народни представители, а 116 бяха против. При първото гласуване резултатите бяха същите. От ГЕРБ напуснаха залата веднага след вота, скандирайки преди това „Оставка“, под аплодисментите на БСП и ДПС.

Енергетиката е тема, върху, която трябва да се дискутира. Тя не е в добро състояние. В нея са се натрупали грешки още сигурно от 80-те години, коментира от трибуната премиерът Орешарски.

Оттук-нататък никога не искам да ме питате за национално съгласие, дали ще сядаме на една маса, дали ще водим преговори с грандиозните думи за бъдещето на България. Тези хора са готови да загърбят в името на властта интересите на хората. Днешният ден беше време разделно, каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, цитиран от агенция „Блиц“.  Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук