ОТПУСКАТ 231 907 ЛЕВА НА ОБЩИНИТЕ В РЕГИОНА ЗА ЗАЕТОСТ И ОБУЧЕНИЕ

Предстои приемането на Областна програма за заетост и обучение, първа за тази година. С решение на Министерски съвет, за област Хасково по Регионалната програма за заетост и обучение са отпуснати 231 907 лева. Те ще бъдат разпределени между общините и ще осигурят работни места за период от 5 месеца – от  1 ноември 2016 г. до 31 март 2017 г.

auto-bannerОбластната програма е изготвена на база предложения на всички 11 общини от региона. За нейното изпълнение вече има приета методика за разпределение на средствата.

Комисията по заетост към Областния съвет за развитие ще заседава на 29 септември, от 10,30 часа, в зала „Марица“ на Областна администрация. Конкретното разпределение на средства и временните работни места, които общините ще разкрият, ще станат ясни по време на заседанието в четвъртък.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук