Отново ще финансират проекти по програмата „Димитровград на младите“

Община Димитровград обявява първата за тази година сесия за кандидатстване с проекти по общинската програма „Димитровград на младите“. Тя предоставя възможност на млади хора, които имат идеи и инициират нови проекти, да получат възможност за финансирането им.

С  програмата „Димитровград на младите” се насочват усилия към повишаване на качеството на образователния процес, инициативността, отговорността и активността, чрез диференцирана грижа към личностното развитие на децата, учениците и младите хора от община Димитровград. Средствата, предвидени в общинския бюджет за програмата, са 10 000 лв.

През 2022 г. се провеждат две сесии за набиране на предложения за финансиране. Първа сесия – срок за подаване документи от 04.04.2022 г. до 29.04.2022 г.

Документите се подават на гише 1 в Общински център за информация и обслужване на гражданите в сградата на общинска администрация, бул. „Г. С. Раковски” № 15.

За допълнителна информация и необходимата документация – на страницата на Община Димитровград, на следния линк.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук